Jyväskylässä tokokokeilemassa Mauri Pehkosen arvostelemana.

Paikkamakuu 8 - Nousi vasta tokalla käskyllä istumaan. Kun odoteltiin paikkamakuun alkua niin vinkui ja piipitti, mutta itse liikkeen ajan oli ilmeisesti pysynyt turpa kiinni, eikä tuomari maininnut että olisi kovasti haistellutkaan tai ollut muuten levoton. Joten olisko treeni toiminut :).

Seuraaminen 8,5 - Välillä loittoni (etenkin täyskäännöksissä ite huomasin) ja askelsiirtymissä ja paikalla kääntymisissä pompahteli. Tuomari kommentoi ettei hyppiminen kuitenkaan kohdistu ohjaajaan - ei niin, johtuu ihan siitä ettei takapään käyttö onnistu . Vaikka on sitä treenattu, ei vielä kanna kisatilanteeseen saakka.

Istuminen 0 - oikein mallikas liikkeestä seisominen

Luoksetulo 9 - muuten ok mutta ravasi vikalla pätkällä, en muista kokonaan vai osittain

Ruutu 10 - oikein kiva, paitsi vähän ennakoi maahanmenoa, ei kuitenkaan niin selkeästi kuin joskus

Hyppynouto 8 - Vähän pelleili kapulan kanssa ja toi vinoon. Mutta nouto oli reipas ja halukas, mikä lämmitti mieltä nyt kun noutoon on yritetty sitä vauhtia ja motivaatiota hakea.

Metallinouto 9- Toi ravaten ja vähän vinoon. Molemmissa noudoissa onnistuin heittämään kapulan niin että se vieri vasemmallepäin, heittoharjoituksia emännälle..

Tunnari 0 - Ei haistellut yhtään, hyvin ripeä ja itsevarma suoritus mutta pelkkä nouto, itse tunnistaminen pääsi unohtumaan...Taisi kostautua se ettei ole aikoihin treenattu, torstaina muistin että pitäisi ja ehditiin treenata tätä torstaina ja perjantaina - ei riitä rutiinin palauttamiseen.

Kaket 7 - Meni seisomisesta kertaalleen maahan kun piti mennä istumaan, varmaan liikkui jonkun verran, muuten ok.

Kokonaisvaikutus 8

Pisteitä kertyi 210,5, eli 3-tulos, sij. 1/5. Sillä irtosi tällä kertaa Lappalaisten rotumestaruus voittajaluokan osalta.

Fiilis ja vire oli kehässä koko ajan hyvä ja Loitsu oli innoissaan kehään menossa, mikä oli superhyvä juttu edellisen kisan lahnameiningin ja keskeytyksen jälkeen :). Epäonnistuneiden liikkeiden osalta voi todeta, että vanhat ongelmat pulpahtaa takaisin kun treenaa laiskasti.

Oli kaikkiaan mukava kisapäivä ja oli kiva taas nähdä tuttuja :).