Käytiin Kangasalla tokon SM-kisoissa tekemässä keskeytys.  Tarkkoja pisteitä en tiedä kun unohdin sitten hakea arvostelun ja kisakirjan.

Lyhyesti sanottuna meininki oli niin EVVK että pari ekan nollan jälkeen päätin keskeyttää jottei tehdä hallaa motivaatiolle jatkossa - tarkoitus kun on että kehässä ois kivaa  :orava: .En tiedä mikä kaikki tökki, varmaan liika häiriö, kuuma sää ja mikä kaikki sitten. Joka tapauksessa ei ollut meidän päivä tänään, eilen oli vikoissa pikapikatreeneissä (2 liikettä) ihan eri meininki. Mutta tässä mein suoritetut liikkeet lyhykäisyydessään:

Paikkamakuu 8 - muuten ok mutta nousi istumaan vasta kolmannella käskyllä, tän ois siis ilmeisesti pitänyt olla 0, ja oli vähän haistellut ts levottomuutta

Hyppynouto 0 - viskasin kapulan liian lähelle viereistä kehää (kehät oli siis kiinni toisissaan), ja sen reunassa oli toinen uroskoira. Kapula meni koiraa niin lähelle ettei Loi uskaltanut sitä hakea vaan palasi hypyn kautta takas tyhjin suin. Lähetin harjoituksen vuoksi uudestaan kun toinen koira oli mennyt kauemmas ja haki sen, mutta meni ei ollut niin rivakkaa kuin useimmiten hyppynoudossa on. Ja taisi siihen ekaan yritykseen lähteä vasta tokan (??) käskyn jälkeen.

Kaket 6 - en muista mitä kaikkea, joku virheasento ja useampia kaksoiskäskyjä ja varmaan kolmoiskin. Edit, luulin että saatiin nolla mutta kun arvostelu tuli ni olikin saatu huimat 6 pistettä tästä :P

Tunnari  0- lähti kolmannella, teki sitten ihan nätin ja hallitun suorituksen ja toi oman  :voimislainen:

Tähän sitten lopetin, ennenkuin päädyttiin siihen pisteeseen että nousisi savu korvista.

Jatkossa on treeneissä kiinnitettävä huomio siihen että Loitsu tosiaan tekee asiat _ekalla_ käskyllä. Siinä on mitä ilmeisimmin tullut lepsuttua ja toistettua käskyä.

Sellaset kisat tällä kertaa Kieli ulkona.Ja eiku eteenpäin sano mummo lumessa...